Studio HD.

Nyerő páros

Célunk, hogy mindig megtaláljuk a cégéhez legjobban illő grafikai elemeket melyek méltóan tükrözik Önt és cégét. A megfelelő megjelenés hozzásegíti vállalkozását, hogy azt kommunikálja magáról, amit valóban képvisel. Így nemcsak könnyebben azonosítják majd be cégét, hanem tovább is ajánlják másoknak.

Ahogyan az életben, úgy a munkában is kiegészítjük egymást. Egészen a művészeti középiskola és az egyetem óta gyakoroljuk az együttműködést, mint egy pár és mint kollégák. Az eltérő látásmódunknak, szakmai területünknek és ízlésünknek köszönhetően működik olyan jól ez a duo. Célunk, hogy az évek múlásával ezt az összhangot a tökéletességig csiszoljuk ügyfeleink és munkáink javára.

Szolgáltatásaink.

Weboldal|webshop
A minőségi szolgáltatás illetve termék önmagában nem adja el magát. Egy felhasználóbarát, informatív, modern weboldal több vásárlót vonz be. A mai korban elengedhetetlen a megjelenés az online piacon, ebben lehetünk segítségére!
Szóróanyagok|Plakátok
Egy kampány akkor igazán sikeres, ha a vásárló több, a célcsoportnak megfelelő platformon kap megerősítést. Sokszor a hatás növelése érdekében érdemes több hirdetési felületet választani párhuzamosan. A szóróanyagok és plakátok jó kiegészítő felületek.
Arculat tervezés
Új vállalkozást indít? Esetleg a régi cég arculatát szeretné ráncba szedni? Fontos, hogy egy brand felépítésénél a logó, színek és grafikai elemek összhangban legyenek és a vállalkozásának foglalkozási körét hűen tükrözze.
Online reklám|bannerek
Életünket manapság online éljük, így ott is vásárolunk. A közösségi média és az applikációk másodpercenként tolják arcunkba reklámok sokaságát, amire lassan immunissá válunk. Ezért elengedhetetlen, hogy hirdetésünk kitűnjön a sok közül.
Logó tervezés
A logó az egyik legfontosabb eleme a cégek arculatának. Felépítését illetően sok féle-fajta logótípust különböztetünk meg, de mindegyik célja, hogy egyszerűségével és formavilágával beleégjen a vásárlók fejébe és ezzel a cég is, amelyet képvisel.
Egyéb grafikai anyagok
Legyen szó kirakatról, óriásplakátról, névjegykártyáról vagy más grafikai tervezést igénylő feladatról, Mi állunk a rendelkezésére. A portfóliónkra kattintva megtekintheti referencia munkáink egy részét.
Csomagolás tervezés
Gondoljunk csak bele vásárláskor milyen szempontok alapján emeljük le a termékeket a bolt polcairól. Talán nem is tudatosan, de az igényes csomagolást a minőségi termék képével kötjük össze. Nem mindegy tehát a tálalás!
Kiadványszerkesztés
Promóciós kitelepüléseken vagy akár egy értékesítés során is meggyőző lehet egy igényes termékkatalógus. Nem csak nagyszerű szóróanyag, de a legtöbb nyomtatott felülettel szemben, nagyobb részletességgel oszthatunk meg információkat az érdeklődővel.
Munkáink